I pad compatabilty issue

Home Forums Forum & Website Related Questions I pad compatabilty issue

This topic contains 17 replies, has 7 contributors, and was last updated by indychris Indychris 1 year, 5 months ago.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)
  • Author
    Posts
  • April 14, 2013 at 6:17 am #573918 Back to Top REPORT
    squirrelyyy
    squirrelyyy

    Joined: 12/10/2006
    I was tryng to post a new topic and reply to a thread last night from my Ipad and was not able to. Is there a compatabilty issue with this forum. It was locking up during typing would have to close key board down to resume typing and the after all that I would hit submit and it would throw up and error message and wouldn’t post
    April 15, 2013 at 8:10 am #574076 Back to Top REPORT
    forumsupport
    Forum Support


    Age: 91
    Joined: 3/12/2013
    Hi squirrelyyy,

    We will take a look into your comments regarding your posting issue with your iPad and see if we can help resolve this for you.

    Here to help,

    Mathews Forum Support

    April 15, 2013 at 6:25 pm #574147 Back to Top REPORT
    lonehillarcher
    LoneHillArcher

    Joined: 5/11/2010
    I am having similar problems with my iPhone and now I can’t even got the forum web page to load
    April 16, 2013 at 9:20 am #574229 Back to Top REPORT
    forumsupport
    Forum Support


    Age: 91
    Joined: 3/12/2013
    Hi LoneHillArchery,

    Regarding the forum not loading on your iPhone: Are you trying to use an App like TapaTalk or are you trying to load it through a browser (Safari)?

    Thanks,

    Mathews Forum Support

    April 16, 2013 at 6:37 pm #574284 Back to Top REPORT
    squirrelyyy
    squirrelyyy

    Joined: 12/10/2006

    Hi squirrelyyy, 

    We will take a look into your comments regarding your posting issue with your iPad and see if we can help resolve this for you.

    Here to help,

    Mathews Forum Support

    Ok thank you, fyi I’am going on to your web site  not through any kind of an app

    April 16, 2013 at 8:01 pm #574295 Back to Top REPORT
    lonehillarcher
    LoneHillArcher

    Joined: 5/11/2010
    Safari, the web page loaded today  this is the first time I have been able to get on the forum since sometime this weekend
    April 28, 2013 at 6:35 am #575793 Back to Top REPORT
    squirrelyyy
    squirrelyyy

    Joined: 12/10/2006
    Hi squirrelyyy, 

    We will take a look into your comments regarding your posting issue with your iPad and see if we can help resolve this for you.

    Here to help,

    Mathews Forum Support

    Ok thank you,fyi I’am going on to your web sitenot through any kind of an app

    Hi Mathews Forum Support,
    Just wondering if you have found anything with the compatibilty issue w/ IPad / Safari ? Still cant post via I Pad really annoying its the only forum I have issues with.
    Squirrelyyy

    April 30, 2013 at 9:00 am #576053 Back to Top REPORT
    forumsupport
    Forum Support


    Age: 91
    Joined: 3/12/2013
    Hi Squirrellyyy,

    We are having some issues trying to repeat the problem you are seeing with the iPad posting, however we are still trying to figure this out for you.

    Here to help,

    Mathews Forum Support

    May 1, 2013 at 6:49 pm #576436 Back to Top REPORT
    squirrelyyy
    squirrelyyy

    Joined: 12/10/2006
    Ok thank you i have actually posted twice through I pad but most of the time it won’t let me I’m trying to send this through it , and if I try to go back to correct something it won’t let me and normally after thatI have to close keyboard and restart to continue post
    May 2, 2013 at 8:39 am #576514 Back to Top REPORT
    lonehillarcher
    LoneHillArcher

    Joined: 5/11/2010
    I am also having the same issues with my iPhone 5 whenever it stops letting me type I can push “done” and then back go back to the screen and start typing again
    May 6, 2013 at 2:20 pm #577062 Back to Top REPORT
    forumsupport
    Forum Support


    Age: 91
    Joined: 3/12/2013
    Thanks for the feedback squirrelyy and LoneHillArcher.  I’ll see if that helps out the testing process here with this issue.

    Mathews Forum Support

    May 12, 2013 at 6:48 pm #577739 Back to Top REPORT

    matthews10

    Joined: 1/26/2013
    Yeah, it’s just what I need, I’m about to have a new one
    June 6, 2013 at 8:26 am #580330 Back to Top REPORT
    blackdog
    BlackDog

    Age: 63
    Joined: 7/21/2004
    The problem is with formating. It sometimes randomly goes ‘dumb’ and won’t allow typing.  The quick solution is to go to the Format drop-down and select Paragraph.
    Not sure what the problem is, but sometimes moving the screen (scrolling up or down) causes the issue.

    Hope this helps.

    June 7, 2013 at 5:06 am #580469 Back to Top REPORT
    squirrelyyy
    squirrelyyy

    Joined: 12/10/2006

    The problem is with formating. It sometimes randomly goes ‘dumb’ and won’t allow typing. The quick solution is to go to the Format drop-down and select Paragraph.
    Not sure what the problem is, but sometimes moving the screen (scrolling up or down) causes the issue.

     

    Hope this helps.

    thx

    June 7, 2013 at 8:32 am #580486 Back to Top REPORT
    blackdog
    BlackDog

    Age: 63
    Joined: 7/21/2004

    The problem is with formating. It sometimes randomly goes ‘dumb’ and won’t allow typing. The quick solution is to go to the Format drop-down and select Paragraph.
    Not sure what the problem is, but sometimes moving the screen (scrolling up or down) causes the issue.

     

    Hope this helps.

    thx

    {#emotions_dlg.mathews_thumbs_up} Hope that works for you.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)