Dren Serving Problem, Am I the Only One?

Home Forums General Archery Discussion Dren Serving Problem, Am I the Only One?

This topic contains 19 replies, has 13 contributors, and was last updated by buldog762000 buldog762000 7 years, 6 months ago.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 20 total)
  • Author
    Posts
  • February 16, 2007 at 10:58 pm #495412 Back to Top REPORT
    gjarcher
    gjarcher

    Age: 71
    Joined: 10/3/2006
    Location: Colorado
    View My Bows
    After 2,000 shots through my Drenalin, I can not find the serving separation or string problems that are posted here. Will someone with serving separation post pics so I know where to look?
    Posted because I was double-danged dared by a Texican[/size:2l4k28u6]



    February 17, 2007 at 12:07 am #509851 Back to Top REPORT

    killerinstinct

    Joined: 1/27/2007
    :smt69 :smt69
    February 17, 2007 at 12:09 am #509852 Back to Top REPORT



    Joined: 5/24/2004
    Im not having any and Ive got about as many shots as you do :thumbup
    February 17, 2007 at 12:15 am #509853 Back to Top REPORT



    Joined: 5/24/2004
    I don’t have my Dren yet, so no seperation here. :D
    February 17, 2007 at 12:22 am #509854 Back to Top REPORT

    joshuahodges

    Joined: 7/4/2004
    Dang I’m the only one what the heck.

    I have tried to take a picture but cant make them look as good. So I stole your picture and drew where it is happening at. You can see yours is a little white there but mine has separated. I have since moved the serving and put super glue on it and have had no further problems that have given me concern.

    February 17, 2007 at 12:28 am #509855 Back to Top REPORT



    Joined: 5/24/2004
    I probably have about 1000 shots on mine with no problem.
    February 17, 2007 at 12:34 am #509856 Back to Top REPORT
    gjarcher
    gjarcher

    Age: 71
    Joined: 10/3/2006
    Location: Colorado
    View My Bows

    Dang I’m the only one what the heck.

    I have tried to take a picture but cant make them look as good. So I stole your picture and drew where it is happening at. You can see yours is a little white there but mine has separated. I have since moved the serving and put super glue on it and have had no further problems that have given me concern.
    [/quote:3hd71r3v]
    That spot coincides with the wall on the cam cable. The white that you see is mostly excess wax. I re-inspected and see no fraying or wear. If yours is showing wear at that point then the cable is not coming smoothly into the groove at the wall (stop). You might get someone to take a close look at it as you come to full draw to see how the cable is laying into the grove and that the cam is not leaning.

    February 17, 2007 at 12:42 am #509857 Back to Top REPORT



    Joined: 5/24/2004
    No problem on mine either! :thumbup
    February 17, 2007 at 1:20 am #509858 Back to Top REPORT
    smart
    Smart

    Joined: 11/20/2006
    I probably have about 1000 shots on mine with no problem.

    :agree :agree

    February 17, 2007 at 3:42 am #509859 Back to Top REPORT
    gjarcher
    gjarcher

    Age: 71
    Joined: 10/3/2006
    Location: Colorado
    View My Bows
    ttt
    February 17, 2007 at 3:48 am #509860 Back to Top REPORT
    machinegun74
    machinegun74

    Joined: 7/26/2005
    I dont, but I dont pick mine up till tomorrow. But I ordered a Vapor Trail set from the great guys at arrowsandtargets.com for it anyway since Ive been down the road with Zebras I dont want to travel again and end up hating a bow over it. :D
    February 17, 2007 at 4:14 am #509861 Back to Top REPORT

    joshuahodges

    Joined: 7/4/2004

    Dang I’m the only one what the heck.

    I have tried to take a picture but cant make them look as good. So I stole your picture and drew where it is happening at. You can see yours is a little white there but mine has separated. I have since moved the serving and put super glue on it and have had no further problems that have given me concern.
    [/quote:b4zpwv0f]
    That spot coincides with the wall on the cam cable. The white that you see is mostly excess wax. I re-inspected and see no fraying or wear. If yours is showing wear at that point then the cable is not coming smoothly into the groove at the wall (stop). You might get someone to take a close look at it as you come to full draw to see how the cable is laying into the grove and that the cam is not leaning.[/quote:b4zpwv0f]

    Thanks Ill have someone look at it when at full draw. I feel my back wall a little spongy at times and this could be the reason. By spongy I mean I have like a 1/8″ gap where I can shoot at the front of the wall or the back of the wall.

    February 17, 2007 at 4:44 am #509862 Back to Top REPORT
    iowaswitchback
    IowaSwitchback

    Joined: 11/26/2005
    Location: Guess!
    I voted No…

    Don’t have a Dren…

    YET. :D

    February 17, 2007 at 5:12 am #509863 Back to Top REPORT
    thunderchicken21
    thunderchicken21

    Age: 29
    Joined: 8/4/2006
    Location: Ohio

    I voted No…

    Don’t have a Dren…

    YET. :D[/quote:3gyk54g0]

    same here ;)

    All We Do Is SELFILMED
    February 17, 2007 at 8:22 am #509864 Back to Top REPORT
    bowhunter-69
    Bowhunter-69

    Joined: 1/14/2006
    I shoot an LD

    Chas

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 20 total)